Nieuwe voorzitter participatieraad Wmo en jeugdhulp gemeente Buren

Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Kees Aben. Ik ben 58 jaar, woon in de stad Buren, ben getrouwd en sinds januari 2018 ben ik de nieuwe voorzitter van de participatieraad WMO en jeugdhulp in de gemeente Buren.

Ik heb bedrijfskunde met als specialisatie kledingproductie gestudeerd aan de HTS “Mr. Koetsier” in Amsterdam.

Tot mijn 44 ste heb ik diverse directiefuncties vervuld in de confectiebranche. Na mijn 44 ste heb ik gekozen voor een andere richting in mijn carrière. Zo ben ik 5 jaar vestigingsdirecteur geweest van een Sociale Werkplaats in Brabant en ben daarna 4 jaar directeur geweest van een school voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen. (ZMLK SO en VSO). Op dit moment werk ik gemiddeld 2 dagen per week als financieel levenscoach voor mensen die nadenken over hun (financiële) toekomst.

Ik doe vrij veel vrijwilligerswerk. Naast het voorzitterschap van de participatieraad in onze gemeente, ben ik interim voorzitter RvT van een welzijnsorganisatie, ben ik jongeren coach voor @coachenjij ; schuldhulpmaatje voor de gelijknamige stichting en maatje van een eenzame fruitboer. En ik zie mijzelf als gedreven, mensgericht, zakelijk, analytisch.

BewarenBewaren

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Wmo-raad. Bookmark de permalink.